Acasa / Primaria Repedea / Primarul comunei Repedea a semnat contractul de finantare pentru „Modernizarea retelei de drumuri de interes local din Comuna Repedea, judetul Maramures”

Primarul comunei Repedea a semnat contractul de finantare pentru „Modernizarea retelei de drumuri de interes local din Comuna Repedea, judetul Maramures”

Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanţări din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru realizarea obiectivului de investiţii „Modernizarea reţelei de drumuri de interes local în comuna Repedea, judeţul Maramureş” în baza Ordinului vice-priministrului, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene nr. 3680/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora pentru finanţarea Programului naţional de dezvoltare locală,pentru judeţul Maramureș, în perioada 2017—2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Valoarea totală a investiţiei este de 6.982.702,00 lei.

Cheltuielile aferente contribuţiei de la bugetul de stat sunt cele prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/2013, aprobată prin Legea nr. 89/2015, cu modificările şi completările ulterioare şi în Normele Metodologice.

Contractul de finanţare intră în vigoare la data semnării lui de către ultima parte şi este valabil până la 31.12.2020, termen în care se va realiza finalizarea obiectivului de investiţii, inclusiv punerea în funcţiune a obiectivului, după caz.

După 30 de ani de așteptare, străzile comunale din Repedea (Tomnatic, Pentaia, Luh și strada Bisericii) vor fi reabilitate și asfaltate.

Comuna Repedea este pe drumul cel bun.

Mai multe detalii despre contractul de finanțare semnat de câtre primarul comunei Repedea, dl. Ioan Miculaiciuc pot fi consulate prin descărcarea fișierului atașat sau obținute prin email la adresa contact@primariarepedea.ro

Lasă un răspuns